sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Aamuyllätykset kertaa kaksi

Luin juuri Isyyspakkaus-blogista kuinka heidän 6 kk vanhempi tyttönsä oli oppinut kiipeämään pinnasängyn laitojen yli ja yllättänyt vanhempansa siis tulemalla itse pois huoneestaan aamulla.

Meillä nukutaan perhepedissä, mutta Mimmi ei ole sieltä koskaan lähtenyt aamulla mihinkään ensin herättämättä meitä. Kunnes nyt siis. Muutama aamu sitten kävi nimittäin niin, että mies heräsi aikaisin ja lähti Stupa-temppelin pihalle juomaan aamuteet kun me jäimme nukkumaan. Hänen palatessaan yllätykseksi Mimmi tulikin häntä vastaan tuossa talomme edustalla pihalla :D Itse nukuin tietysti vielä makeasti ja tietämättömänä Mimmin seikkailuista. Kuulemma oli naamakin suklaassa, hän oli siis tainnut käydä ensin maistamassa eilisen kaakaosmoothieni jämät. 

Onneksi tästä on todella pitkä matka autotielle ja tässä pihassa kaikki kyllä tietävät kenen lapsi hän on. Lisäksi meidän vuokralaisia liikkuu tässä koko ajan ja nuo appivanhemmat ovat myös lähes koko ajan tässä pihalla. Mitään vaaratilannetta ei siis varsinaisesti ollut. Ehkä suurin uhka, että hän yksinollessaan joisi jostain maassa olevasta ämpäristä taas hanavettä. Ulko-ovessa meillä on se vika, että siinä ei ole kahvaa. On vain lukot sisä- ja ulkopuolilla, joten joko se on lukossa tai auki. Eikä mies tietenkään ulos lähtiessä voi lukita meitä sisään..

Toinen yllätys olikin sitten ihan täysin huolimattomuusvirhe... Mies oli illalla ulkona ja tuli kotiin myöhään. Jostain syystä hän oli unohtanut lukita oven. Aamulla herätessä rupesin katselemaan, että tuossa on mies mutta Mimmiä ei näy missään. Huudahdin heti miehelle, että Mimmi on taas lähtenyt ulos, enkä olekaan koskaan aiemmin nähnyt hänen hyppäävään niin rivakasti sängystä ylös ja juoksevan kalsareissa pihalle :D Onneksi Mimmi löytyi heti, hän oli "anopin" kanssa keittiössä jo aamupalalla. Meidän oven eteen oli vain jätetty koppuroiksi kuivuneet mutaiset yösukat, joilla hän oli siis lähtenyt tepastelemaan pihalle.

Ehkä tämä nyt riitti opettamaan vähän tarkemmaksi tuon lukon käytön kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti