perjantai 19. lokakuuta 2012

Viimeinen työpäivä

Tulin juuri töistä kotiin, viimeinen palkallinen työpäivä tuossa nimenomaisessa työpaikassa ehkä koskaan. Neljä vuotta siellä jo viihdyinkin. Äitiysloma alkoi 15.10 eli viime maanantaina, mutta tein vielä tämän viikon töitä palkallisena. Tämän jälkeen olisi tarkoitus jatkaa vielä vähintäänkin joitain päiviä työharjoittelua. 

Kirjoitin 7.10 eli melkein kaksi viikkoa sitten tuon työn/harjoittelun aikana tulleista liitoskivuista ja supistuksista, jotka liittyivät lähinnä kävelemiseen. Olen nyt lainannut äitini toista autoa tässä muutaman viikon, ja ihan selkeästi tuo kävelemisen välttäminen on auttanut, sillä sekä liitoskivut, että supistelut on lähes hävinneet! Vähän tuntuu inhottavalta mennä saastuttavalla autolla töihin, kun bussillakin pääsisi, mutta tässä tilanteessa vaihtoehdot on vähän huonot. Toisaalta en halua lopettaa harjoittelua vielä kun jaksan siellä kuitenkin käydä ja muuten ne harjoitteluviikot siirtyvät vauva-ajalle, jolloin siellä käyminen ei ole varmaan yhtään sen mukavampaa! Toisaalta taas, en viitsi mennä bussilla maha vihloen ja riskeerata, että rasitan itseäni oikeasti liikaa. Ei itseni takia, ei ne kivut niin pahoja ole, ettenkö niitä kestäisi, mutta pitää ajatella tuon sisälläni olevan olionkin turvallisuutta.

Mietiskelin, että toi äitiysloman aloittamispäivä 30 päivää ennen laskettua aikaa on varmaan aika hyvä aika :) Jos ei tässä olisi tuota työharjoittelua niin tuo aika olisi oikeastaan tuntunut tosi sopivalta jäädä lomalle. Mielellään tässä olisi hetken vähän rauhallisemmin ennen lapsen syntymää. 

Kätilöksi opiskeleva siskoni sanoi, että kuulemma raskausaikana tulevat ongelmat heijastelevat sitä millainen terveydentila tulee olemaan tulevaisuudessa. Jos on paljon ongelmia raskausaikana niin luultavasti tulee myös kärsimään myöhemmässä elämässä helpommin erilaisista sairauksista. Jos tämä pitää paikkansa, niin taidan olla onnekas tulevaisuudenkin suhteen :) Tietysti sitä samaahan kertoo varmaan se, että olen muutenkin äärimmäisen harvoin millään lailla kipeänä, enkä esimerkiksi sairasta koskaan influenssaa, poskiontelontulehdusta tai muita "perustauteja". Hyvä näin.

Huomenna I LOve Me - messuille Messukeskukseen! Rakastan kaikenlaisia messutapahtumia, joten odotan innolla <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti