torstai 18. lokakuuta 2012

Vauvajuhlat

Pidin viime lauantaina Baby Shower tyyliset vauvajuhlat täällä meillä kotona. Siskoni hoitivat oikeastaan kaikki tarjoilut ja muutama vieraskin toi pientä purtavaa mukanaan. Unohdin ottaa valokuvia, harmi!

Katselin netistä erilaisia sivustoja vauvajuhlien pitämisestä, ja lueskelin muutamia keskusteluketjuja ideoiden saamiseksi. Suurin osa ohjelmaehdotuksista ei kuitenkaan tuntunut sopivan omaan tyyliin, joten aika vähällä ohjelmalla mentiin. Pääasia olikin nähdä ystäviä ja viettää hetki aikaa yhdessä. Tajusin vasta juhlien aikana, että osallistujista vain yhdellä siskojeni lisäksi ei ole omia lapsia! Jännä juttu, sillä olen ajatellut, että ystävistäni vain muutama on saanut jo lapsia. Taisi olla niin, että tänne juhliin nyt sattuman kautta valikoitui ne lapsellisimmat :) Moni osallistuja ei tuntenut toisiaan mutta juttu tuntui luistavan ja puhe liittyikin lähes koko illan kokemuksiin synnytyksestä sekä lapsiin. En oikeastaan odottanut, että puhe keskittyisi näin yhteen aiheeseen vaikka vauvajuhlista olikin kyse, sillä harvoin itse juttelen ystävien kanssa vain lapsikokemuksista. Ehkä pääsen siihen kerhoon sitten vasta synnytyksen jälkeen ;)

Syömisten lisäksi sain myös muita aivan ihania lahjoja, joista ison osan käytettynä, mitä olin toivonutkin. Erityisen iloinen olin vauvamuistokirjasta, jota olin salaa toivonut. Minusta ja kaikista kolmesta siskostani on täytetty vauva-ajoilta muistokirjaa, ja muistan kuinka hauskaa niitä oli lukea aina vanhempana ja katsella kuvia. Pitäisikin kaivaa ne vanhat kirjat esiin ja katsella taas pitkästä aikaa.


Juttuja vauvajuhlista ja ideoita toteutukseen:

Bebes infon sivuilla

Confetti sivuilla

Iltalehden sivulla

Kaksplus-lehden sivuilla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti