sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Olotilaa

Työharjoittelu alkoi (nyt 34.viikolla) ja ensimmäistä kertaa on ruvennut tuntumaan elämä hetkittäin hiukan raskaalta :) Työssäkäymisessä ei ole mitään ongelmaa, mutta kun tällä viikolla muutamana päivänä oli vielä ohjelmaa töiden jälkeen niin illemmalla kävely rupesi käymään hankalaksi kun vatsa kramppaa kovasti ja liitokset kipeytyy. Ei mitään synnytyssupistuksia, vaan enimmäkseen kivuttomia(vähän saattaa pistää) mutta silti tuntuu hankalalta kävellä alavatsa krampissa :) Tuntuu myös, että ellen pääse töiden jälkeen hiukan lepäämään (jalat ylös, tai edes makuulle) niin illasta rupeaa tuntumaan, että nivuset on tulessa ja kaikki veri pakkautuu alas....

Ei siis pidä enää varata mitään muuta ohjelmaa niille päiville kun olen töissä. Valitettavasti tämä tarkoittaa, että ystävien tapaaminen jää ehkä vähemmälle :(

Muuten kaikki oikein hyvin, vauva tuntuu viihtyvän poikittain, jalat potkii jatkuvasti oikealle kylkeen. Mukavampi näin, kun monta viikkoa se onkin ollut pystyasennossa ja potkinut jatkuvasti kylkiluiden sisäpuolelle!

Painot Anttilasta.
Hassu juttu, että olin ajatellut, että jos ei muuhun liikuntaan pysty niin ainakin teen koiran kanssa kävelylenkkejä loppuun saakka. Nyt tuntuukin, että juuri käveleminen onkin se ainut asia mihin tämä raskaus aiheuttaa muutoksia normaalielämästä. Edelleen pitkät lenkit onnistuu hyvin aamuisin ja vapaapäivinä ja nuo edellä mainitut vaivat ilmestyvät vasta jos yritän kävellä iltaisin tai aktiivisen (työ)päivän jälkeen.

Myin kuukausi sitten salikortin, ja nyt liikunnan puute on ruvennut vähän ahdistamaan, joten kävin hakemassa kotiin levytangon ja käsipainot! Nyt vasta kun vatsalihakset ovat venyneet vatsan sivuille, ja kramppaavat helposti mistä tahansa toiminnasta, niin huomaa selvästi miten paljon niitä tarvitsee missä tahansa painonnostoliikkeissä... Vahvistuu usko Charles Poliquinin väittämään, ettei vatsarutistuksilla oikeastaan ole mitään käyttöä, että parasta vatsatreeniä on treeni isoilla (vapailla) painoilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti