torstai 25. lokakuuta 2012

Flexi Bath - kokoontaitettava amme

Luultavasti varsinkin meidän minikylppäriin tosi kätevä keksintö, jonka olisin kyllä varmaan missannut  ilman Isyyspakkaus blogin postausta. 

Olisin ostanut tämän liilan värisenä yhdestä toisesta vauvakaupasta, mutta minulla sattui olemaan lahjakortti Stockmannille ja sain nyt vihdoinkin tänään haettua ammeen sieltä. Hinta oli n. 40 euroa. Valitettavasti värivaihtoehdot oli tosi vähissä, eikä heille ole liilaa tulossa tulevaisuudessakaan, joten otin tällaisen läpinäkyvän/sinisen.Ammeeseen saa myös vauvan kylvetustuen, jota Stockmannilla ei ole jostain syystä myynnissä. En myöskään nyt löydä googlettamalla sitä tukea mistään. Näin sellaisen kuitenkin Sellon vauvatarvikekaupassa, pitää ehkä käydä sieltä hakemassa.

Amme sopii kuvauksen mukaan 0-4 vuotiaille. Sitä voi säilyttää kasaan taitettuna, ja sen tyhjentämistä helpottaa pohjassa oleva tulppa.

Kuva Sannas.fi sivuilta.

2 kommenttia:

 1. Oliko amme kallis? Itse olen samaista ammetta harkinnut. Oletteko olleet siihen tyytyväisiä?

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Näköjään tuosta tekstistä on jäänyt hinta pois, se löytyi kuitenkin tuolta "Kuinka paljon vauva maksaa" - välilehdeltä, oon kirjoittanut sinne 40 e. Muistaakseni se oli jotain 39,90 tarkalleen Stockmannilta kun ostin.

  Meille on toiminut oikein hyvin. Tosiaan erittäin pieni vessa meillä, ja tuo ei vie niin kauheasti tilaa kun sen taittaa kokoon käytön jälkeen. Ja siinä oleva tulppa helpottaa sen tyhjentämistä kun sen voi vaan avata viemärin päällä, ei lainehdi koko lattia.

  En ole tuota mainittua kylvetystukea käynyt ostamassa koska kylvetämme vauvan aina niin, että jompi kumpi meistä vanhemmista pitää kiinni ja toinen pesee :)

  VastaaPoista