sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Manduka kantoreppu ja jäähyväiset Valtterille

Tädin sylissä.
Vauva teki tänään ensimmäisen ja viimeisen reissunsa Valtterin kirppikselle. Mistähän ihmeestä nyt hankin kaikki vaatteeni ja lahjat muille kun Valtteri tämän päivän jälkeen lopettaa toimintansa? Kauhea menetys :/

Valtteri on aina muihin kirppareihin verrattuna ollut halpa, ja olen tehnyt sieltä aika mielettömiä löytöjä vuosien varrella. Siellä on aina reippaat valikoimat perusvaatteita á la GinaTricot, H&M, Monki yms. ja usein myös erikoisempia löytöjä. Olen löytänyt sieltä myös paljon käyttötavaraa ja esimerkiksi lähes kaikki mitä olen vauvalle itse ostanut, on Valtterista.

Ostamani väri on petrooli, kuvassa toinen oikealta.
Kuva täältä

Tänään tein sitten viimeiset ostokseni Valtterista,  niistä paras Mandukan kantoreppu 15 euroa. En tiedä mikä tuo malli on, mutta googletin hiukan ja näyttäisivät uutena maksavan 100-125 euroa nuo Mandukat. Hyvä löytö siis jälleen kerran.

Käyttökokemuksista kirjoittelen varmaan myöhemmin kun saan vähän kokemusta tuosta repusta, sekä liinoista, joita en ole vieläkään oppinut sitomaan :)

2 kommenttia:

  1. Tuohan on ihan törkeän hyvä löytö, Manduca 15 eurolla! Onnittelen. Myy lopuksi kalliimmalla eteenpäin. ;)

    VastaaPoista
  2. Joo oli tosi hyvä löytö :) Valitettavasti kaikki mitä ostan taitaa periytyä eteenpäin siskoilleni, joten en pääse nauttimaan näiden eteenpäin myymisestä ;)

    VastaaPoista