sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Lapsiparkissa

Purin viime syksynä sopimukseni eräälle naistensalille, mitä rupesin katumaan tietysti heti vauvan syntymän jälkeen. Välillä tulee kausia kun ajattelen, että pystyn treenaamaan kotonakin ja turha maksaa kuntosalimaksuja. Sitten heti jälkeenpäin kaipaan taas salille, enkä saa oikeasti aikaiseksi tehdä kotona  mitään.

Tein siis heti maaliskuussa sopimuksen erään ison ketjun kuntokeskukseen. Kävin itseasiassa kokeilemassa neljän eri ketjun saleja, mutta valintani tein lopulta hinnan lisäksi sen perusteella, että paikassa on hyvin toimiva lapsiparkki. Vauvalla oli silloin nelikuisena pieni vierastamiskausi, joten en päässyt heti käyttämään tätä palvelua mutta nyt olen käynyt muutaman kerran viikossa salilla ja vauva on leikkinyt tämän ajan lapsiparkissa. Tähän mennessä kaikki on mennyt ihan loistavasti, vauva on oikein reippaasti viihtynyt lapsiparkissa sekä ainoana asiakkaana, että muiden lasten seurassa.

Olen niin iloinen tämän mielestäni aivan loistavan asiakaspalvelun tarjoamisesta, sekä siitä, että vauva on viihtynyt siellä niin hyvin, että olen voinut rauhallisin mielin käydä salilla ja vähän saunoakin. Lapsiparkin hoitajat vaikuttavat oikein päteviltä ja miellyttäviltä ihmisiltä. Vähän tylsää on kuitenkin se, että vaikka tehdessäni sopimuksen lapsiparkki oli useimmiten tyhjillään niin nyt yhtäkkiä salilla on alkanut käydä useita äitejä, ja lapsiparkki onkin yllättäen niin haluttu, että se on varattava aina jo viimeistään edellisellä viikolla. Onneksi minulla nyt ei ole kauheasti muita suunniteltuja menoja, joten olen päässyt käymään sen pari kertaa viikossa jolloin lapsiparkissa on ollut tilaa.

P.S. Vinkkinä kotikuntoilijoille: Ainut mitä olen saanut koskaan kotona tehtyä on Bodyrock.tv:n (nykyinen Daily Hiit) treenit. Heillä on välillä 30 päivän haasteita ja treenejä julkaistaan muutenkin päivittäin. Ajasta tämä treeni ei ole kiinni sillä kaikki heidän treeninsä kestävät n.12-15 minuuttia ja ovat silti yllättävän tehokkaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti