sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Raskausarpien ehkäisyyn

Olen ehkä unohtanut kertoa täällä itselleni loistavasti toimineesta raskausarpien ehkäisijästä sheavoista (shea butter) eli suomeksi karitevoista.

Frantsilan karitevoi.

Käytin raskauden loppupuolella useamman kerran päivässä karitevoita vatsan iholla. Välillä tuli kokeiltua muitakin vaihtoehtoja, mutta mikään muu rasva ei pysynyt yhtä pitkään iholla pitäen sen joustavana ja rasvaisena. Jos laitoin jotain muuta rasvaa tai vaikka kookosöljyä niin ne imeytyivät ihoon tai paitaan niin, että vatsan iho oli nopeasti jo kuiva kun taas karitevoi kosteutti hyvin vaikka yön yli.
Frantsilan Midsommer Rose vartalovoi.

Omat suosikkini ovat iHerbistä saatava Shea Radiance Sweet Vanilla, joka tuoksuu mielestäni ihan maitosuklaalle, sekä Frantsilan karitevoi tai karitevoipohjainen Midsommer Rose vartalovoi.


Shea Radiance Pure Shea Butter.

P.S. Karitevoi toimii myös täydellisesti tatuoinnin rasvaukseen!


2 kommenttia:

 1. Ihana vihdoin löytää blogi, jossa samankaltaisia ajatuksia kuin itselläni ja omassa blogissa:) Osaatko sanoa tehoaisiko tuo shea-voi aknen arpiin? Tuntuu että olen kokeillut arpiin nyt melkein kaikkea eikä mikään oikein auta, ehkä auringon valo sitten kesällä jos ei muu :)

  VastaaPoista
 2. Moi Logbog kiva kun löysit blogiin :)
  Valitettavasti arpien poistosta minulla ei ole mitään kokemusta, eikä oikeastaan kuulotietoakaan!
  Ainut mitä voin kertoa on, että kun kävin itse muutama vuosi sitten poistattamassa yhden luomen, niin halusin yrittää, ettei siitä jäisi kovin suurta arpea sillä aiemmasta luomenpoistosta oli jäänyt todella iso arpi. Ajattelin oikeastaan, että annan keholle mahdollisimman paljon ravinteita, jotta se voi itse "korjata" sen haavan mahdollisimman hyvin niin ettei arpea jäisi. Silloin söin raakaruokaa, ja erityisesti yritin tukea kehon itsensä korjausta syömällä spirulinaa + chlorellaa paljon, yhdistelmänä MSM+C-vitamiinia(CamuCamujauhe tai vastaava) ja esimerkiksi Chian siemeniä.
  Ulkoisesti käytin tuolle luomelle "etanavoidetta", eli tuotteen oikea nimi taitaa olla Baba de Caracol (?).
  Lisäksi käytin sellaista iHerbistä saatavaa entsyymiä kuin Virastop. Tuota ihmeainetta käytti myös yksi ystäväni, jolla oli paha endometrioosi, mutta joka halusi tulla raskaaksi, vaikka lääkäri oli sanonut, että se on mahdotonta sillä hänen kohtunsa on niin arpeutunut. Ystäväni söi reilusti tuota Virastoppia ja sen lisäksi myös paljon muita superfoodeja ja oli raakaruokailija. Nyt hänellä on ihana parivuotias poika.
  Keho kyllä siis pystyy korjaamaan itse vaurioita aika hyvin, näin uskon, kunhan se saa tarpeeksi rakennusaineita. Valitettavasti en osaa sen tarkemmin sanoa mikä juuri ihon arpiin sopisi! Toivottavasti löydät jotain toimivaa!

  http://www.iherb.com/Enzymedica-ViraStop-2X-90-Capsules/17987

  VastaaPoista