sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Synttärikutsut

Juhlittiin kaksivuotissynttäreitä nyt viikkoa etukäteen, sillä olen itse doulakoulutuksessa ensi viikonloppuna. Ihana päivä! Kavereita riitti aamusta iltaan, päiväunet jäi välistä ja synttärisankari kuukahti jo seitsemältä.
Olen aika onneton leipuri eikä juhlamenyyn suunnittelu ollut helppoa. Silti oli pakko yrittää vääntää sokerittomia herkkuja, joita en ollut kokeillut koskaan aiemmin :D
Ainoastaan keksit epäonnistui niin täysin, että siskon piti hakea kaupasta jotain tavallisia keksejä viime tingassa. Muuten sai olla ihan tyytyväinen itseensä, onnistuin kuitenkin tekemään synttärikakun, mustikkapiirakan ja suklaamuffinit gluteenittomina, ja kaksi ensimmäistä näistä oli myös sokerittomia :)

Kakusta tuli useita kehuja, joten paljastan sen reseptin tässä, jos joku vaikka kaipaa gluteenitonta, sokeritonta ja maidotonta täytekakkua juhliin.
Pohja Luolalaboratorion taatelikakku, väliin kookoskermaa ja banaania tai muuta ja päälle kookoskermaa (itse laitoin myös tavallista kermaa, koska mukana ei ollut maidottomia syöjiä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti