sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Ensimmäinen kuiva päivä!

Kirjoitin viimeksi siitä kuinka Mimmi oppi omasta aloitteestaan käymään potalla alasti ollessaan ja kuinka olisi kenties ryhdyttävä harjoittelemaan potalla käyntiä myös vaatteet päällä, sillä hän tykkäsi, että heti kun on vaatteet voi vain pissata "housuun" (tai siis vaippaan).

En saanut oikein aikaiseksi aloittaa tuota harjoittelua ollenkaan (laiska minä!), mutta kuinkas kävikään, yhtäkkiä Mimmi rupesikin myös vaippa päällä ollessaan pyytämään päästä pissalle. Samaan aikaan hän halusikin myös siirtyä potalta pöntölle. Olimme eilen ystäväni lasten synttäreillä ja otinkin riskillä Mimmille mukaan vain  harjoitushousuja. Yllättäen koko päivä sujuikin ihan loistavasti. Mimmi pyysi päästä vessaan aina kun oli hätä ja lisäksi vielä välillä ihan huvin vuoksi ;) Mitään ei lipsahtanut housuun koko päivänä! Ehkä tämä kuivaksi opettelu eteneekin näin ihan omalla painollaan ilman mitään yrittämistä meidän vanhempien taholta :)

Seuraavaksi voisi ruveta sitten testaamaan, että kuinka kauan hän voi pidättää, että onnistuisiko pidemmätkin siirtymät ja ulkona liikkuminen ilman vaippaa :) Tällä hetkellä vähän harmistumista (Mimmin taholta) tuottaa se, että Mimmi haluaisi aina ulkona ollessa päästä puskapissalle, eikä näin kylmillä ilmoilla enää viitsisi olla koko ajan riisumassa häneltä vaatteita ulkona...

P.S. Minun pitäisi ihan kohta saada käyttöön Potette -matkapotta. Mielenkiinnolla odotan olisiko siitä käytännössä apuvälineeksi vai osoittautuuko turhakkeeksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti